'Unlock your full potential'

 

Marcel van de Pol

Executive Coach

Herken je dit?

 • Jij bent krachtig

 • Jij bent gepassioneerd

 • Jij bent actiegericht

 • Jij hebt een succesvol track record

 • Jij bent een leuk persoon

Verlangen

 

Toch heb je een verlangen naar meer, maar niet naar meer van hetzelfde! Dan ben je nu op de juiste plek.

Huidig succes

 

Ondanks je succes, eigenlijk vanwege dit succes, zal meer van hetzelfde doen je niet brengen naar je volgende succesfase. Het zijn juist de kwaliteiten die je gebracht hebben naar je huidige succes, die je tegenhouden in het neerzetten van nog grotere prestaties.

Enige dat telt ...

 

Dus, waar je ook voor geleerd hebt, wat je ook al hebt gepresteerd, welke dierbaren je ook om je heen hebt verzameld, uiteindelijk is dat niet belangrijk.

 

Het enige dat telt  is wat nu je gaat doen.

 

 

Hallo

 

Ik ben Marcel van de Pol, een executive coach die je niet alleen nieuwe en verrassende mogelijkheden laat ontdekken over jezelf, je talent en je business, maar je ook concrete handvaten biedt bij de weerbarstige realisatie ervan.

 

Ik wil je helpen het verschil te maken, zodat je het leven gaat leiden dat je écht wil. 

 

Werkwijze

 

Mijn coaching is er volledig op gericht om je bewustzijn te laten groeien EN jou verantwoordelijkheid te laten nemen voor je daden. Het gesprek is hierbij leidend en met mijn 25 jaar ervaring als leider en bedrijfsadviseur kan ik een keur aan succesvolle methoden en technieken inzetten, specifiek afgestemd op jouw behoefte. Tijdens onze intake zullen we uitgebreid stilstaan welke aanpak het beste aansluit bij jouw doelen.

 

 

Het kost je meer dan alleen geld

 

Mijn coaching is niet voor iedereen en vraagt moed en commitment. Deze opportunity kost je meer dan alleen geld. Ik verlang je volle aandacht en energie. Ook vraag ik dat jij voldoende tijd neemt voor reflectie en tussentijdse acties. Alleen dan gaat het ons samen lukken om die prachtige verandering in jouw leven te creëren.

 

 

Mijn belofte aan jou

 

Ik inspireer je, vertel je hoe ik het werkelijk zie en stel me daarbij ook kwetsbaar op.

Ik ga je niet pleasen. Ik maak het niet mooier dan het is.  Ik geloof niet al je mooie verhalen en ik ga niet mee in je excuses. Ik help je jouw angsten niet te laten regeren maar juist je moed. Zodat we écht komen tot de kern en resultaten boeken.

 

Onze samenwerking

  

   Ik heb vele personen succesvol gecoacht naar  hun doelen en dit is ook mogelijk voor jou. Ik kijk ernaar uit om contact met je te maken en je te helpen om deze verandering in jouw leven mogelijk te maken.

 

 

Als jij er klaar voor bent, praten we en de verandering begint.

Wil jij je leven, carrière of business veranderen?

 
    Mijn Specialismen
 1. Executive Coaching
 2. Leiderschapsontwikkeling
 3. Team performance
 4. Veranderingsmanagement
 5. Cultuurverandering

"Unlock your full potential"

    Mijn Kernwaarden
 1. Resultaatgericht
 2. Het verschil maken
 3. Commitment
 4. Integer
 5. Humor
 6. Nuchter
 7. Dankbaar
Marcel van de Pol
Executive Coach

Ik ben een executive coach met meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende rollen in Management en HR Consulting.

Mijn expertise op het gebied van veranderingen (voor zowel organisaties, teams, leiders en managers) heb ik opgebouwd bij Deloitte, AON/Hewitt en Mercer. Hier heb ik de top van het bedrijfsleven geadviseerd en de ongeschreven regels van het corporate leven ervaren. Ik heb in meerdere directies zitting genomen en heb ook zelf direct leidinggegeven aan meerdere teams in binnen- en buitenland.

Ik ben voor jou als excecutive een natuurlijke gesprekspartner, die gelooft in jouw eigen kracht.  Een scherpzinnige observator, betrokken, zeer resultaatgericht, waarbij ik mijn drive en enthousiasme meeneem in mijn coaching.

Wichersstraat 19

1051 ML Amsterdam

 

 

Ik spreek je graag!

CONTACT


 

Marcel van de Pol

 

Tel: 06-51664040

E-mail: hallo@marcelvandepol.com

Wil je een bericht sturen, gebruik dan het contactformulier of stuur me een e-mail en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

 
 

© 2016 Marcel van de Pol. Proudly created with Wix.com